Nu veel mensen vanuit huis werken kan het vanuit jouw bedrijf een uitdaging zijn om persoonlijk contact te onderhouden. De korte attente momenten van verbinding, bijvoorbeeld bij het koffieapparaat, mist iedereen. En dat terwijl het belangrijker is dan ooit om je waardering uit te spreken naar je medewerkers.

Wat zou het fijn zijn om zonder dat het veel tijd en moeite kost een warme, authentieke boodschap te sturen. MarleenTekent ontzorgt je met sympathiekaarten waardoor jij moeiteloos attent kunt zijn.

Voorbeeld: om het team van Kindcentrum Wondersteboven in Den Haag te bedanken voor hun harde werken dit jaar ontwierp MarleenTekent een unieke kaart, afgestemd op de corporate identity, mét glimlach garantie.

Wil je weten hoe je dit kunt inzetten voor jouw afdeling? Ik denk graag met je mee. Mail of bel voor de mogelijkheden.

WAAROM EEN MARLEENTEKENT SYMPATHIEKAART?

  Moeiteloos attent met een warme, authentieke boodschap voor jouw team  Mét glimlach garantie bij de ontvangers    Een originele wenskaart van hoogwaardig drukwerk met bijpassende envelop    Ontworpen met de unieke MarleenTekent touch    Afgestemd op de corporate identity van jouw bedrijf (bijvoorbeeld door toevoeging van het logo of in kleurgebruik en tone of voice)  Compleet service-pakket mogelijk inclusief verzenden  Informeer naar de mogelijkheden en een offerte voor jouw bedrijf of afdeling

We kennen allemaal de slogan ‘Een kaartje: kleine moeite, groot plezier’ en dat is precies wat ik wilde bereiken met een passende kaart voor mijn medewerkers. Na een periode van hard werken een mooi moment om iedereen een persoonlijk hart onder de riem te steken. En wat was dat een succes… echt een groot plezier door de mooie kaart die echtvoor ons ontworpen is. Mooi papier en bijpassende envelop, uit alles bleek dat er oprecht aandacht besteed is aan dit sympathieke gebaar. De Sympathiekaarten van Marleen zijn echt een aanrader!

Marlies van Dorp / interim-directeur KC Wondersteboven, Den Haag