De MarleenTekent Glimlach Service ontzorgt bedrijven met het  versturen van hun authentieke boodschap via een maatwerk wenskaart. Een kaartje sturen is een kleine moeite maar met de kracht van de Glimlach Service bezorgt het klanten of medewerkers een glimlach waardoor de boodschap blijft hangen. Ook het productie- en verstuurproces kan volledig uit handen genomen worden zodat je moeiteloos attent bent én je boodschap met een glimlach binnenkomt bij de ontvangers. Glimlach Garantie dus!

De Glimlach Service werd al ingezet om het team van Kindcentrum Wondersteboven in Den Haag te bedanken voor hun harde werken. MarleenTekent ontwierp een unieke kaart, mét glimlach garantie.

Wil je weten hoe je de Glimlach Service kunt inzetten voor jouw bedrijf? Mail of bel voor de mogelijkheden.

WAAROM DE MARLEENTEKENT GLIMLACH SERVICE?

Moeiteloos attent met een warme, authentieke boodschap voor je klanten of je team  Mét glimlach garantie bij de ontvangers Bijvoorbeeld als originele wenskaart van hoogwaardig drukwerk met bijpassende envelop Of een brievenbuscadeautje in de vorm van een chocoladereep met op maat gemaakte wikkel • Ontworpen met de unieke MarleenTekent touch  Afgestemd op de corporate identity van jouw bedrijf (bijvoorbeeld door toevoeging van het logo, bedrijfskleuren en tone of voice) Compleet service-pakket mogelijk inclusief productie en verzenden Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

We kennen allemaal de slogan ‘Een kaartje: kleine moeite, groot plezier’ en dat is precies wat ik wilde bereiken met een passende kaart voor mijn medewerkers. Na een periode van hard werken een mooi moment om iedereen een persoonlijk hart onder de riem te steken. En wat was dat een succes… echt een groot plezier door de mooie kaart die echtvoor ons ontworpen is. Mooi papier en bijpassende envelop, uit alles bleek dat er oprecht aandacht besteed is aan dit sympathieke gebaar. De Glimlach Service van Marleen is echt een aanrader!

Marlies van Dorp / interim-directeur KC Wondersteboven, Den Haag