Ben je toe aan een paar uur creatieve ontspanning en wil je leren hoe je zelf die mooie letters tekent? Ik verzorg verschillende soorten workshops handletteren waarin ik al mijn handlettertips met je deel. Dat kan op locatie (ik organiseer regelmatig workshops bij KeraBijoux in Pijnacker en CosyCosas in Rijswijk) maar het kan ook bij jou thuis als je zelf een leuk groepje mensen hebt verzameld. Bijvoorbeeld als feestje ter ere van een verjaardag of jubileum! 

Mail mij voor meer informatie en mogelijkheden.

WORKSHOPS HANDLETTEREN

De basis workshop handletteren duurt ongeveer 2,5 uur. Ik leg je de beginselen uit van het handletteren. Met mijn tips en trics én het bijbehorende materialenpakketje kun je meteen aan de slag en je zult zien dat je jezelf uiteindelijk verrast met een schitterende zelfgetekende poster. Kosten voor de basis workshop handletteren: vanaf  € 35,- per persoon, inclusief materialenpakketje en koffie/thee en wat lekkers (de prijs en samenstelling zijn afhankelijk van de locatie).

Bij de workshop ‘Handletteren tasje pimpen’ leer je in ongeveer 2,5 uur de handletter-basis (minder uitgebreid dan tijdens de basis workshop handletteren maar voldoende om mee te starten) zodat je zelf de mooiste letters kunt tekenen. Daarna ga je een toffe tekst ontwerpen die je op een katoenen tasje overzet met textielstiften. Jouw unieke tasje kan daarna zelfs nóg persoonlijker gemaakt worden door bijvoorbeeld leuke glimmertjes toe te voegen. Zo ga jij na de workshop naar huis met de basiskennis van het Handletteren én een tof zelf-gepimpt tasje waar je nog lang plezier van gaat hebben. Kosten: vanaf  € 35,- per persoon, inclusief materialenpakketje en koffie/thee en wat lekkers (prijs en samenstelling afhankelijk van de locatie).

Ook kun je bij MarleenTekent een handletter-kinderfeestje aanvragen. Heel leuk voor creatieve kids van 8-16 jaar oud.  Aan de hand van een uniek mini-zine leren ze de beginselen van het handletteren en werken ze daarna een eigen tekst verder uit. Kosten: vanaf € 17,50 per kind, inclusief materialen en limonade met wat lekkers (prijs en samenstelling zijn afhankelijk van de locatie). Ook mogelijk als tasje-pimp-feestje! Minimaal 6 deelnemers, maximaal 14.

Heb jij zelf een leuke winkel of lunchroom en lijkt het je leuk om samen een workshop te organiseren? Neem contact op!

Workshop op maat? Misschien heb je zelf een gezellige groep deelnemers (bijvoorbeeld collega’s of ter gelegenheid van een verjaardag of vrijgezellenfeestje?) én een locatie (grote tafel waar iedereen omheen past), dan kunnen we samen een datum plannen voor een workshop op maat. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.