marleentekent_zw vierkant
workshop

Wil je ook leren hoe je mooie letters tekent? Ik verzorg verschillende soorten workshops handletteren waarin ik al mijn handlettertips met je deel.

Op dit moment staan er helaas even geen workshops gepland, hopelijk kunnen we snel weer leuke plannen maken en samenwerkingen aangaan. 

Kun je niet zo lang wachten? Mail mij voor meer informatie en mogelijkheden.

WORKSHOPS HANDLETTEREN

De basis workshop handletteren duurt ongeveer 2,5 uur. Ik leg je de beginselen uit van het handletteren. Met mijn tips en trics én het bijbehorende materialenpakketje kun je meteen aan de slag en je zult zien dat je jezelf uiteindelijk verrast met een schitterende zelfgetekende poster. Kosten voor de basis workshop handletteren: vanaf  € 45,- per persoon, inclusief materialenpakketje en koffie/thee en wat lekkers (de prijs en samenstelling zijn afhankelijk van de locatie).

Bij de workshop ‘initiaal tekenen’ ga je na een korte uitleg aan de slag om een unieke letter te ontwerpen. Deze werk je uit op een notitieboekje. Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor de workshop initiaal tekenen: vanaf  € 35,- per persoon, inclusief materialenpakketje en koffie/thee en wat lekkers (prijs en samenstelling zijn afhankelijk van de locatie).

Ook kun je bij MarleenTekent een handletter-kinderfeestje aanvragen. Heel leuk voor creatieve kids van 8-16 jaar oud.  Aan de hand van een uniek mini-zine leer ik je de beginselen van het handletteren en werk je daarna een eigen tekst verder uit. Kosten voor een handletter kinderfeestje: vanaf € 17,50 per kind, inclusief materialen en limonade met wat lekkers (prijs en samenstelling zijn afhankelijk van de locatie). Minimaal 8 deelnemers, maximaal 14.

Heb jij zelf een leuke winkel of lunchroom en lijkt het je leuk om samen een workshop te organiseren? Neem contact op!

Of misschien heb je zelf een gezellige groep deelnemers (met collega’s of ter gelegenheid van een verjaardag of vrijgezellenfeestje bijvoorbeeld?) én een locatie (grote tafel waar iedereen omheen past), dan kunnen we samen een datum plannen voor een workshop op maat. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

IMG_1770
IMG_3721
e8eb2815-0c87-4f95-909f-c79263f02b0b
IMG_3722

CONTACT

MarleenTekent • Marleen Huurman
Leidschendam

T 06 27466458
marleentekent@gmail.com